חינוך בעידן החדש: הדור הבא של אנשי החינוך בישראל

מוכנים לשלב הבא בעשייה החינוכית שלכם? הפקולטה לחינוך במכללה האקדמית בית ברל מאגדת תחת קורת גג אחת את כל הידע והמומחיות הנדרשים לאנשי ונשות החינוך של העתיד: ​מהכשרות פורצות דרך להוראה במגוון תחומים ועד התמחויות
מקצועית בדאטה ובחשיבה בינתחומית. אצלנו תקבלו את הידע והמיומנויות שיאפשרו לכם להתמקצע כמורים איכותיים ורלוונטיים, והכל בסביבה מקצועית, איכותית ועוטפת עם ליווי אישי.

לימודי מידע ונתונים

ידע, שיודעים איך להשתמש בו, הוא כוח.
עם כמות המידע העצומה שכולנו מוצפים בה בכל רגע – לא פלא שהתמחות במידע ונתונים הפכה למיומנות מבוקשת במוסדות לימוד בעולם. התוכנית החדשנית להוראה עם התמחות במידע ונתונים מתמקדת בפיתוח שיטות לאיסוף, ניתוח והנגשת נתונים באופן המאפשר הסקת מסקנות וחיזוי מבוסס דאטה לעתיד. הבוגרים שלנו הם אנשי חינוך בעלי יכולת אנליטית וניהולית גבוהה, המשתלבים בהובלת תהליכים מבוססי דאטה במעבדות ובסביבות מתוקשבות במגוון מסגרות חינוכיות.
הלימודים כוללים מגוון קורסים מרתקים בנושאים כגון גיאואינפורמטיקה, אינפוגרפיקה, איסוף ניתוח ועיבוד מידע ונתונים, סטטיסטיקה, אקסל למתקדמים, תכנת BI, מערכות מידע גיאוגרפיות (GIS), קבלת החלטות וחשיבה ביקורתית, אינפואתיקה ועוד

למידע על התוכנית >

תואר שני M.Ed בחינוך בינתחומי STEM

שילוב כוחות הוא שילוב מוחות
תוכנית הכשרה ייחודית המתמקדת בניתוח ופתרון בעיות מנקודת מבט בינתחומית ומשלבת בין דיסציפלינות מתחומי ההנדסה, הטכנולוגיה, המדעים והמתמטיקה. במסגרת הלימודים תתמקצעו בתהליכי חשיבה ופתרון של בעיות מורכבות ואותנטיות מהעולם האמיתי, תוך עבודת צוות תמידית ובשיתוף מומחים בתחומי STEM שונים. התוכנית תכשיר אתכם להעניק גם לתלמידים שלכם את כלי החשיבה והיישום המתקדמים ביותר, כאלו שיכינו אותם לעולם התעסוקתי המאתגר שבחוץ: עולם דינמי וטכנולוגי, שמחייב חשיבה בינתחומית ושיתופי פעולה מגוונים כדי לפתור בעיות, להוביל יוזמות חדשות ולהפוך אותן למציאות.

למידע על התוכנית >

הגיל הרך – תוכניות ייחודיות להכשרת מורים וגננות בישראל

​במיוחד בעולם של טכנולוגיה חדשנית ובינה מלאכותית מתפתחת אנו מגלים שוב ושוב שאין תחליף לאנושיות. זו הסיבה שמודל ה SEL (Socio-emotional learning) מקבל תשומת לב גוברת בשדה החינוכי בארץ ובעולם. כל תוכניות ההכשרה של המכללה האקדמית בית ברל שמות דגש על למידה חברתית רגשית ומשלבות בין סביבות הוראה טכנולוגיות חדשניות לבין פרקטיקות פדגוגיות לטיפוח יכולות חברתית. התוכנית מכשירה אתכם להית אנשי החינוך שתמיד רציתם: אנשי חינוך שרואים את הילדים, ששמים אותם במרכז ואשר מצוידים בכלים החדשניים והרלוונטיים ביותר כדי לקדם אותם ולהעניק להם תחושת משמעות אמיתית.

תואר שני ותעודת הוראה .M.Teach

ככה עושים היום שינוי
מערכת החינוך משוועת למורים מקצועיים, מורים שיודעים לעורר בתלמידים סקרנות למקצוע ולא פחות חשוב – לעורר בהם את המוטיבציה להתפתח, להשקיע ואולי אף להתמקצע בו בעצמם בעתיד.
בדיוק לשם כך, פיתחה המכללה האקדמית בית ברל חמש תוכניות ייחודיות לתואר שני המשלבות תעודת הוראה ומכשירות אתכם כמורים מקצועיים ומובילים במגוון תחומים מרתקים. הצטרפו למסלול ההוראה בתחום האהוב עליכם ותקבלו את כל הכלים והמיומנויות הנדרשים לאנשי ונשות החינוך של המחר.

למידע על התוכניות >

תוכנית מזורזת להכשרת אקדמאים להוראה

הגיע הזמן שלך להשקיע ביוניקורנים
אם אתם רוצים להתמקצע כמורים איכותיים, ללמוד איך ללמד מאנשי החינוך המובילים בארץ ולעשות את כל זה במסלול מזורז של שנה – זו התוכנית עבורכם. התוכנית כוללת שיטות הוראה מגוונות כגון למידה דיגיטלית, למידת עמיתים, למידה מקוונת וסדנאות חדשניות ומשלבת בין קורסים מרתקים בחינוך והוראת המקצוע לבין התנסות מעשית עשירה וסיורים בבתי ספר מגוונים. הלימודים מתנהלים בקבוצות לימוד ייחודיות המאפשרות לכם דיאלוג עם המרצים ותוך ליווי אישי ומסור מסגל הוראה הכולל אנשי חינוך מובילים בהוראה, מחקר ובהכשרת מורים.

​למידע על התוכניות ומסלולי הלימודים בפקולטה לחינוך לחצו כאן >

חינוך בעידן החדש: הדור הבא של אנשי החינוך בישראל
עוגיות

אתר זה משתמש בעוגיות כדי לשפר את הפונקציונליות של האתר, לספק לך חוויית גלישה טובה יותר ולאפשר לשותפים שלנו לפרסם לך.

מידע המפרט על השימוש בעוגיות באתר זה וכיצד ניתן לדחות אותם, ניתן לצפות במדיניות העוגיות שלנו.

על ידי שימוש באתר זה או לחיצה על "אני מסכים", אתה מסכים לשימוש בעוגיות.